Spectacolul Soacra cu trei nurori - Teatrul Ararat Baia Mare

Spectacolul Soacra cu trei nurori - Teatrul Ararat Baia Mare

Publicat pe: 2018-04-24 16:45:13

Vineri, 20 aprilie 2018, la ora 10.00, în sala Déak Endre, și ora 18.00 la Teatrul Municipal Carei va avea loc spectacolul de teatru Soacra cu trei nurori, susținut de trupa Teatrului Ararat din Baia Mare. Piesa este o adaptare după povestea lui Ion Creangă cu același nume și se adresează spectatorilor de toate vârstele. Preț bilet 10 lei. Biletele se găsesc la biroul Centrului Cultural Carei. Programări: 0742 021 668.

Într-o lume în care copiii noștri sunt ,,bombardați” de facebook, internet, medii virtuale, viața artificială, șansa de a ne regăsi pe noi înșine, de-a ne redescoperi adevărata identitate,de a reâncepe să trăim frumos și adevărat poate veni și din sfera teatrului. În acest sens Teatrul Ararat își propune să realizeze în fiecare an câte un spectacol pentru copii (și nu numai) având ca suport celebre basme din literatura universală. 
Basmul pe care l-am ales să deschidă programul artistic al teatrului nostru, "Spectacole pentru copii de toate vârstele", este ,,Soacra cu trei nurori” de Ion Creangă. Spectacolul ce are la bază această poveste plină de farmec, este conceput pe mai multe nivele putând astfel da satisfacții atât celor mici cât și celor maturi. Realizat cu mijloace simple, ce au însă un mare impact asupra publicului, el ne vorbește despre adevăruri umane universal valabile,cu care oricare dintre noi poate să se identifice. 
După un mini-turneu în care s-au jucat în premieră patru reprezentații în localități românești din Transcarpatia, avem certitudinea că acest spectacol, modern, interactiv, presărat cu mult umor de bună calitate, captează atenția și cucerește . Simplitatea, interactivitatea, actualitatea și umorul sunt ingrediente sigure care fac ca el să fie pe deplin gustat de public.

Distribuția: 
• Aurora Prodan
• Sanda Savolszky
• Camelia Strat
• Ruxandra Catricicău
• Claudiu Pintican

Regia artistică: Claudiu Pintican. 
Durata spectacolului: 1 h 30 min.