Spectacolul de teatru Treisprezece și lansare de carte Radu Botar

 Spectacolul de teatru Treisprezece și lansare de carte Radu Botar

Publicat pe: 2016-11-11 13:44:57

 

Întâlnire emoționantă cu actorul Radu Botar , cu carțile acestuia, precum și un one man show în regia acestuia, cu Cornel Miron în prim plan, toate la Teatrul Municipal Carei, în 10 noiembrie de la ora 18.00! Vă așteptăm cu drag!

Asociația Culturală „Teatrul Genesis” Satu Mare, sub genericul „Talk Show”, un concept gândit și creat de actorul Carol Erdös, vă invită joi, 10 noiembrie 2016, începând cu ora 18.00 la Sala Teatrului Municipal din Carei la un dublu eveniment: lansarea a două cărți, una de proză „Sub cuvinte sunt eu” și una de poezie „Spovedanie în 69 de respirări”, semnate de îndrăgitul actor sătmărean Radu Botar și spectacolul de teatru „Treisprezece”, adaptare scenică după „Telegrama” de Aldo Nicolaj, avându-l ca protagonist pe actorul Cornel Miron.
Regia spectacolului îi aparține lui Radu Botar, scenografia este realizată de Maria V. Botar, coregrafia și mișcarea scenică aparținând Gabrielei Tănase.
După lansarea celor două volume semnate de Radu Botar, care va avea loc în foaierul teatrului careian, cei prezenți vor putea urmări, în sala teatrului și piesa regizată de acesta, „Treisprezece”, adaptare scenică după „Telegrama” de Aldo Nicolaj, avându-l ca protagonist pe actorul Cornel Miron.

Cărțile prezentate în cadrul evenimentului de joi, au fost scrise de actorul Radu Botar în urma experiențelor trăite de acesta după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiu incipient, în urmă cu un an. Acesta ne prezintă emoțiile și suferințele prin care a trecut, ajungând să învingă, în cele din urmă, boala.

Prețul unui bilet, valabil pentru ambele evenimente, este de 5 Ron. Biletele se pot procura de la Centrul Cultural Carei, sau la fața locului, înainte de spectacol. Informații la telefon: 0261.865.006.