CONCURS DE DESENE ȘI GRAFICÄ‚ - simboluri și motive din creația eminesciană
Publicat pe: 2016-01-13 14:35:45

CONCURS DE DESENE ȘI GRAFICÄ‚

 

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a doua ediție a concursului de desene și grafică având ca temă: simboluri și motive din creația eminesciană.

Concursul se desfășoară pe două categorii: clasele V-VIII și clasele IX-XII.

Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen), având trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa, numele profesorului coordonator și titlul lucrării.

Un elev poate participa în concurs cu o lucrare. Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.

Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi (biroul 26), de luni până vineri între orele 10-15, până în data de27ianuarie 2016, ora 15.00. Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi în perioada 18februarie.

Premierea elevilor va avea loc, vineri, 29ianuarie 2016, de la ora 18.15,laCentrul Cultural Carei,în Sala „Deák Endre” în cadrul concursului regional de recitări „Mihai Eminescu”. Premiile vor consta în cărți și diplome.

Informații suplimentare la numărul de telefon 0261-861-481 sau la adresa de e-mail: culturalcarei@yahoo.com. Persoană de contact: Adrian Ștefănuți.