Spectacolul Pasik a pácban

 Spectacolul Pasik a pácban

Publicat pe: 2018-12-19 11:23:38
Vineri, 4 ianuarie 2019, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc spectacolul de comedie Pasik a pácban, susținut de Trupa Gergely Theater din Budapesta. Biletele se pot achiziționa de la biroul Centrului Cultural Carei, prețul fiind de 70 lei.
 
 
 
    2019. január 4-én, pénteken, 19:00 órától a Pasik a pácban című zenés vígjátékot mutatja be a budapesti Gergely Theater Társulat a nagykárolyi Városi Színházban. Jegyek válthatók elővételben 70 lejes áron a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában.

Mildred és George 15 éves házassági évfordulójuk alkalmából egy röpke tengerparti nyaralásra készülnek, ám a minden tekintetben „kocka” férj vonakodik az utazástól. Ő inkább otthon maradna a könyveivel, meccset nézne vagy például jókat enne. Kisvártatva megérkezik Mildred nővére Ethel, akiről kiderül, hogy csúnyán összeveszett férjével, a csélcsap Humphreyvel. A testvérek – egymást hergelve és felbátorítva - szövetségre lépnek a két lehetetlen alak – azaz férjeik – ellen: bejelentik, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére. Az itthon hagyott „urakat” sem kell félteni: kihasználva a helyzetet, belevetik magukat a londoni éjszakába és két fiatal szépséggel, Jenniferrel és Shirleyvel térnek vissza a lakásba, egy görbe és buja este ígéretében. De az emlékezetesnek ígérkező éjszaka nem várt fordulatokat-bonyodalmakat tartogat, s így a két pasi igen nagy pácba kerül…

 

Videóanyaghttps://www.youtube.com/watch?v=jtJ00g-DSKk