Actiune Umanitară CareiFest

Actiune Umanitară CareiFest

Publicat pe: 2019-07-30 16:16:19

Acțiune umanitară cu ocazia Carei Fest

                Un copil de 6 ani născut în Carei, are nevoie de sprijinul nostru. La naștere, din cauza unui atac cerebral, a paralizat. Pentru a continua tratamentul, familia are nevoie de sprijin financiar.

                Ajută și tu! Campanie derulată pe timpul CAREI FEST 2019. Cei ce doresc să doneze diferite sume, o pot face în timpul concertelor, în fiecare seară, lângă scenă, sau în Castelul Karolyi la camera 10.

                Vă mulțumim

 HU

Humanitárius felhívás

Egy hatéves nagykárolyi kisfiúnak van szüksége a segítségünkre. A kisfiú még születésekor szenvedett agyvérzést, aminek következtében nyaktól lefelé teljesen lebénult. Ahhoz, hogy egy emberibb élethez lehetőséget kapjon, komoly orvosi kezelésre van szüksége. A terápia költségeit a család nem tudja önerőből finanszírozni, ezért ehhez kérik a lakosok segítségét. A 2019-es CAREIFest ideje alatt lehet pénzadományokat felajánlani a kisfiú kezelési költségeihez való hozzájárulásként.

Az adományokat a koncertek ideje alatt a színpad mellett, illetve hétköznapokon, a Károlyi-kastély, 10-s számú termében várják a szervezők.

Minden hozzájárulást és segítséget köszönnek!