Cartea Junglei / A dzsungel könyve

Cartea Junglei / A dzsungel könyve

Publicat pe: 2017-06-14 11:02:11
 Marți, 13 iunie 2017, de la ora 15:00 la Teatrul Municipal din Carei va avea loc ultimul spectacol din abonamentul pentru elevi al Teatrului de Nord Satu Mare Trupa Harag György. La musicalul „Cartea Junglei sunt așteptați cei care au abonamentul „Krémer Manci”(elevi), dar se pot achiziționa bilete și înainte de spectacol pentru locuri libere. 
 
 
 
    2017. június 13-án, kedden, 15:00 órától kerül sor a Városi Színházban a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának utolsó ifjúsági bérletes előadására. A dzsungel könyve című musical-re szeretettel várják azokat a diákokat, akik Krémer Manci ifjúsági bérlettel rendelkeznek, valamint minden érdeklődőt, mivel még vannak szabad helyek. 
 
 
 
Előadás ismertető
 
Lehet-e egy ember legjobb barátja és tanítója egy medve, szerető nevelői pedig a farkasok, oktatója egy fekete párduc, bűnbe csábítója egy óriáskígyó, legnagyobb ellensége pedig az erdő által rettegett tigris? A történet Maugliról szól, akit embergyermek létére a farkasok nevelnek fel a dzsungelben. Szemünk előtt zajlik barátságainak szövődése, ellenségeivel való küzdelme, férfivá válása és találkozása a szerelemmel. Barátság és álnokság, befogadás és kiközösítés, öröm és fájdalom, őszinteség és becsapás, szerelem és vérszomj - ki hinné, hogy mindez nemcsak az embereket jellemzi? Az utóbbi két évtized legsikeresebb magyar musicaljének szövegét Rudyard Kipling azonos nevű regénye alapján Békés Pál, zenéjét Dés László, dalszövegeit pedig Geszti Péter írta. A számos színházban bemutatott mű felhőtlen szórakozást ígér minden korosztálynak.