Concert cameral- Kamarakoncert

Concert cameral- Kamarakoncert

Publicat pe: 2020-10-22 10:55:51
    Sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 18:00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc concertul cameral susținut de cvintetul de lemne  QUINTESSENCE al Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare. Acesta este concertul nr. 3 din abonament. Pentru locurile rămase libere se pot achiziționa bilete de la biroul Centrului Cultural Carei, prețul fiind de 21 lei.
Deținătorii de abonamente sunt rugați să se prezinte la biroul Centrului Cultural Carei pentru confirmarea noilor locuri,  în vederea respectării măsurilor obligatorii în vigoare privind prevenirea răspândirii epidemiei de Covid-19. Accesul în sală va începe de la ora 17:00, casa de bilete se va închide cu 15 minute înaintea începerii concertului. Pentru protejarea propriei sănătăți, precum și a celor din jur, vă rugăm să respectați prevederile oficiale privind purtarea măștilor de protecție și menținerea distanței de siguranță, de minim 1,50 m, față de persoanele din preajmă. Vă mulțumim!
 
 
 
    2020. október 10-én, szombaton, 18:00 órakor kamarakoncert lesz a nagykárolyi Városi Színházban, közreműködik a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia  QUINTESSENCE fafúvós kvintettje.  A koncert a bérlet harmadik előadása, a fennmaradt helyekre 21 lejes áron jegyek elővételben válthatók a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában. Bérleteseinket megkérjük, hogy igényeljenek új helyjegyet a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában, tiszteletben tartva a Covid-19 vírus terjedésének megelőzését célzó járványügyi előírásokat. A helyek elfoglalására 17:00 órától lesz lehetőség, a jegypénztár a koncert előtt 15 perccel zár. A saját és a mások egészségének védelme érdekében kötelező a maszk viselete és az 1,50 m-es távolság betartása. Megértésüket köszönjük!