Concert Yesterdays acustic live

Concert Yesterdays acustic live

Publicat pe: 2019-10-09 17:00:16
    Joi, 10 octombrie 2019, de la ora 18.00, formația Yesterdays din Carei vă invită la un concert acustic la Teatrul Municipal Carei. Trupa, înainte de turneul din Germania, va cânta și în fața publicului careian, arătând că muzica lor sofisticată se poate cânta și într-o formă acustică, intimă. Al treilea album conține prelucrări de cântece populare în stil de rock progresiv.
Solista Stephanie Semeniuc este acompaniat de chitaristul Bogáti-Bokor Ákos.
Prețul biletului este de 5 lei.
 
    Csütörtökön, 2019. október 10-én, 18 órától a nagykárolyi Yesterdays zenekar akusztikus koncertre hívja az igényes zenét kedvelő közönséget a nagykárolyi Városi Színházba. A zenekar németországi turnéja előtt itthon is megmutatja, hogy duóban, trióban, egyszerű hangszereléssel is megszólaltatható az általuk képviselt összetett zenei világ. A harmadik - Senki madara című lemez népdalfeldolgozásokat tartalmaz, ez képezi majd a koncert gerincét, de felcsendül pár régebbi kompozíció is.
A koncerten Semeniuc Stéphanie énekel, zongorázik és ütőhangszereken játszik, Bogáti-Bokor Ákos pedig gitáron, billentyűkön, ütőhangszereken és háttér vokállal működik közre.
Jegyek 5 lejes áron elővételben válthatók a nagykárolyi Művelődési Központ irodájában.