Concurs pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Carei - "Perechea mea ..., de Dragobete"

Concurs pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Carei -

Publicat pe: 2016-02-10 15:18:16

 

Regulament concurs „Perechea mea..., de Dragobete”

 

 

 

Acest concurs se adresează îndrăgostiților de toate vârstele, care vizitează adresa de facebook a Centrului Cultural Carei. Concursul are drept obiectiv promovarea sărbătorii tradiționale de Dragobete, ca simbol autentic românesc al dragostei, veseliei și reînvierii naturii.

Cu ocazia acestei străvechi celebrării a iubirii, Centrul Cultural Carei oferă un premiu, constând într-o cină romantică la restaurantul La Boheme, prin tragere la sorți. Cei care doresc să participe la concursul nostru trebuie să posteze pe https://www.facebook.com/centrulculturalcarei o fotografie cu el/ea împreună cu persoana iubită și un mesaj de dragoste. Vor fi luate în considerare doar postările înregistrate până în 23.02.2016.

Organizatorii își rezervă dreptul de a elimina din concurs fotografiile indecente sau cel insoțite de texte cu conotații obscene sau instigatoare. Toate fotografiile care respectă prezentul regulament și regulile bunului simț vor intra la tragerea la sorți, care va avea loc la Centrul Cultural Carei, în 24.02.2016, la ora 18.00, în timpul spectacolului „Dragobetele sărută fetele!”. Voucherul acceptat de restaurantul partener va fi acordat personal câștigătorului, la începutul spectacolului, în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei (clădirea de lângă Teatru).

Dacă, din motive obiective, câștigătorul nu este prezint la ora extragerii, acesta se poate prezenta pentru ridicarea premiului până la sfârșitul spectacolului, aproximativ ora 19.30. În cazul în care, până la sfârșitul evenimentului, persoana anunțată nu-și revendică premiul, vom proceda la o nouă extragere, până când voucherul își va găsi câștigătorul.

Cuplul câștigător se poate prezenta cu voucherul la Restasurant La Boheme din str. 1 Decembrie 1918, nr. 24, numai în data de 24.02.2016, după ora 19. Meniul a fost creat special pentru acest eveniment.

 

Vă așteptăm cu drag!