Gengszter Nagyi

Gengszter Nagyi

Publicat pe: 2024-06-07 10:44:17
  Miercuri, 12 iunie 2024, la Teatrul Municipal Carei va avea loc spectacolul de teatru Gengszter Nagyi. Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare va juca două reprezentații pentru elevi. De la ora 14.30 sunt așteptați deținătorii abonamentului Krémer Manci, iar de la ora 18.00 Krémer Ferenc. Pentru locurile rămase libere (la etaj), de la biroul Centrului Cultural Carei se pot cumpăra bilete în valoare de 30 lei/elevi și 40 lei/adulți și pensionari.
    
    2024 június 12-én a Nagykárolyi Városi Színházban, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat tagjainak előadásában, a „Gengszternagyi” című diákelőadást láthatja a közönség. 14.30 órától a Krémer Manci bérlettel rendelkezőket, míg 18.00 órától a Krémer Ferenc bérlettel rendelkező gyermekeket várják a színházba.
A színház emeleti részén maradt üres helyekre még válthatóak jegyek a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában. A diákjegy 30 lejbe kerül, míg a felnőtt és nyugdíjas jegy 40 lejbe kerül egy fő részére.
 
    Ben óriási gyémántokat talál a nagyi kekszes dobozában. Lehet, hogy a nagyi nem is az, akinek látszik? A fordulatokkal teli, humoros és szívszorító történet nagymama és unokája különös kapcsolatáról szól, a mesék erejéről, a játékról. A nagymamák igazi varázslók, még ha elsőre nem is tünnek mesebeli lényeknek. Te ismered a nagymamádat?