Karavanact

Karavanact

Publicat pe: 2020-08-14 12:39:14

A patra ediție a Festivalului KaravanAct organizat de către Asociația Teatrală Shoshin va avea loc între 17-22 august. În 6 zile, acest Festival de Teatru pe Drum va reuni spectacole ale artiștilor din Polonia și România în următoarele orașe: Carei, Cluj-Napoca și Satu Mare. Anul acesta, organizatorii intenționează să ofere experiențe de neuitat în spațiile publice respecând reglementările actuale de sănătate.

Programul Festivalului de Teatru pe Drum la Carei:

Luni,17 august 2020
20:30 Háy János: Apa lánya (Shoshin)
Locație: curtea Centrului Cultural Carei
*spectacol în limba maghiară fără supratitrare
21:30 Pyro (M Studio, jonglerii cu foc)
Locație: Berveni

Marți,18 august 2020
20:30 Concert Fluidian
Locație: curtea Centrului Cultural Carei
21:30 Pyro (M Studio, jonglerii cu foc)
Locație: în curtea Centrului Cultural Carei
 
Pentru rezervare accesați linkul de mai jos:


Mai multe detalii pe siteul www.shoshintheatre.com.

Festivalul a fost creat în 2015 cu scopul de a regândi și a revitaliza un obicei străvechi: cel al trupelor ambulante. KaravanAct își propune să fie un organism viu, care creează un dialog cu publicul, nu așteaptă să fie căutat, ci merge la spectatori, înțelege și integrează mediul înconjurător, provocând totodată teatrul și concepțiile noastre despre el prin diversitatea spațiilor folosite, prin varietatea genurilor și tematicilor abordate.
 


A Shoshin Színházi Egyesület augusztus 17-22. között szervezi meg a KaravanAct Fesztivál negyedik kiadását. Az utazó színházi fesztivál idei 6 napos programjában lengyelországi és hazai produkciók szerepelnek a következő helyszínekkel: Nagykároly, Kolozsvár és Szatmárnémeti. Ebben az évben a szervezők felejthetetlen élményeket terveznek nyújtani nyilvános terekben, és mindenképp be fogják tartani a jelenlegi egészségügyi szabályozásokat is.

Utazó Színházi Fesztivál programja Nagykárolyban:


Hétfő, 2020 augusztus 17.
20:30 Háy János: Apa lánya (Shoshin)
Helyszín: a Nagykárolyi Művelődési Központ udvara
21:30 Pyro (M Studio, tűz show)
Helyszín: Börvely

Kedd,2020 augusztus 18.
20:30 Fluidian koncert
Helyszín: a Nagykárolyi Művelődési Központ udvara
21:30 Pyro (M Studio, tűz show)
Helyszín: a Nagykárolyi Művelődési Központ udvara
 
Helyfoglalás a következő linken érhető el:További részletek a www.shoshintheatre.com oldalon.

A KaravanAct utazó színházi fesztivált 2015-ben rendezte meg első alkalommal a Shoshin Színházi Egyesület azzal a céllal, hogy újragondoljon és életre keltsen egy régi hagyományt: az utazó színházak, utazó társulatok hagyományát. A KaravanAct élő organizmus kíván lenni, amely dialógust alakít ki a nézővel, nem várja meg, amíg megkeresik: ő maga megy a nézők elébe. Ugyanakkor új kihívásokat állít a színház, és a róla alkotott koncepcióink elé, az előadások tereinek változatossága, újszerűsége, a műfaji változatosság és a tematikák sokszínűségének terén.