MUNKATÁRSAS

MUNKATÁRSAS

Publicat pe: 2024-05-16 13:57:49
În data de 7 iunie 2024, de la ora 19:00  la Teatrul Municipal din Carei va avea loc spectacolul MUNKATÁRSAS prezentat de actorii Pokorny Lia, Mészáros Máté și Ágoston Péter din Ungaria. Biletele se pot achiziționa de la biroul Centrului Cultural Carei la prețul de 70 lei.  
 
2024. június 7-én, pénteken, Nagykárolyban a Városi Színházban 19.00 órától MUNKATÁRSAS - avagy konfliktushelyzetek humorral a munka világában megannyi kérdés megválaszolásában és mindenki által ezerszer megélt helyzetek és megoldásaik tolmácsolásában segít Pokorny Lia, Mészáros Máté és Ágoston Péter. Jegyek kaphatók a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában 70 lejes áron.
 

Alkalmazotti lét és kiszolgáltatottság? Vállalkozóként sincs kolbászból a kerítés? Mit tegyünk, ha a vállalatvezető játszmákba hajszol és visszaél a helyzetével? Mi történik, ha a munka kihat a családi és a párkapcsolati életünkre? Hol a határ? Hogyan szabhatjuk mi magunk meg azt? Megannyi kérdés megválaszolásában és mindenki által ezerszer megélt helyzetek és megoldásaik tolmácsolásában a színészi improvizáció és munkahelyi konfliktusok megoldásában jártas mediátorok közös játéka segít.
Nincs, aki egy-egy jelenetben nem ismer majd magára... vagy kollégájára. Motivációs, szórakoztató estünk parádés szereposztásban és a témát egyedi megközelítéssel, több generációt is megszólítva akár segítheti a nézőket egy, már régóta halogatott munkahelyi döntés meghozatalában, vagy akár a maradás újjászületésében.