O poveste cu elfi / Moha és Páfrány

O poveste cu elfi / Moha és Páfrány

Publicat pe: 2017-05-31 13:57:58


 

 
 
     Miercuri, 7 iunie 2017, de la orele 10:00 și 11:30, în sala Deák Endre a Centrului Cultural Carei va avea loc ultimul spectacol din abonamentul Teatrului Szigligeti Színház din Oradea, Trupa Lilliput. Spectacolul de teatru de păpuși „O poveste cu elfi” este adresat copiilor din clasele I-IV., secția maghiară, care au achiziționat abonamentul „Tabéry Géza II.” a Teatrului Szigligeti. 
 
 
 
    2017. június 7-én, szerdán, 10:00 és 11:30 órától a Nagykárolyi Művelődési Központ Deák Endre termében a nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulatának utolsó bérletes előadása látható. A Moha és Páfrány című bábelőadásra a Tabéry Géza II bérlettel rendelkező I-IV. osztályos diákokat várják.
 
 
Leírás: 
 
Moha és Páfrány. Két manó. (Mi a manó?) Az egyik fürgébb, a másik lomhább. Vagy inkább az egyik lomhább és a másik fürgébb… Velük együtt a Nap, a Hold, a Tündér, Rózsika, a csipkebokor, a Pipáló Borz, a Pattanóbogár, a Ködfőző Vízimanó, a Dongó és a Verbascum-mag, vagy a Szél és a Kakukk – a kutyafáját! Esetleg a bolondos idő: mikor van tél? Mikor tavasz? Netán nyár, vagy ősz… Lehet, hogy délután. Vagy tegnap reggel? Sok-sok zene, barátság, bohócság, móka és játék, hiszen Moha és Páfrány fürgébb és lomhább, vagy éppen lomhább és fürgébb – mindegy. Moha és Páfrány: Te meg én.