Să ajutăm împreună! - Segítsünk együtt! (10)

Să ajutăm împreună! - Segítsünk együtt! (10)

Publicat pe: 2019-12-20 11:57:19

(RO) Pentru al zecelea an consecutiv, Direcția de Cultură a municipiului Carei, organizează o acțiunea umanitară pentru sprijinirea a doi semeni de-ai noștri care au nevoie de ajutor: Noel, care suferă de o boală rară gravă și Florin, orfan de tată, care lucrează pentru a avea grijă de mama și sora lui, și are nevoie de o proteză la mână.

Astfel, persoanele care doresc să sprijine campania umanitară ”Să ajutăm împreună!”, pot face donații în bani pentru tratamentul lui Noel și pentru achiziționarea unei proteze pentru Florin, la Castelul Károlyi (camera 10), Centrul Cultural Carei, Biblioteca Municipală, în zilele lucrătoare, între orele 9-15, sau la evenimentele culturale, organizate de către Direcția de Cultură Carei, la Castel, Teatrul Municipal sau în aer liber, până în data de 31 decembrie.

Vă mulțumim!

 

(HU)  Immár tizedik évfordulójához érkezett az a jótékonysági kezdeményezés, amit a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság indított útjára. Ebben az évben ismét gyűjtést szerveznek, melynek kedvezményezettje két fiatal: az SMA 1-es ritka betegséggel küzdő Noel, valamint a kézprotézisre váró Florin. Utóbbi fiatal hatalmas erőfeszítéseket tesz, hiszen fogyatékossága ellenére is keményen dolgozik, hogy édesanyjáról és húgáról gondoskodni tudjon.

Idén róluk szól, a „Segítsünk együtt!” elnevezézű humanitárius kampány.

Az adományozók eljuttathatják hozzájárulásukat december 31-ig, munkanapokon 9-15 óra közötti időszakban, a Nagykárolyi Kulturális Központba, a Károlyi-kastély 10-es termébe, vagy a Nagykárolyi Városi Könyvtárba kihelyezett adományládákba. Adománygyűjtő ládákat a Karácsony Varázsa Fesztivál minden helyszínére kiállítanak a szervezők, így az eseményekre kilátogatók ott is adakozhatnak majd.

Minden hozzájárulást és felajánlást köszönnek!