Song 4 Xmas

Song 4 Xmas

Publicat pe: 2021-12-20 14:17:35
 Marți, 21 decembrie 2021, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc concertul tradițional de sfârșit de an „Song 4 Xmas”, ediția a XVII-a, susținut de soliștii și instrumentiștii formației Castelanii din cadrul secției de muzică ușoară de la Centrul Cultural Carei, împreună cu trupa Magic Dance. Elevii sunt pregătiți de profesorul Szűcs József, conducătorul secției de muzică ușoară, profesorul Bogáti-Bokor Ákos, conducătorul cercului de chitară, referent Raluca Păvăluc, conducătoarea secției de dans modern. 
 
Evenimentul va avea loc cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și se va desfășura cu respectarea normelor sanitare în vigoare la data desfășurării evenimentului. Purtarea măștii și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata evenimentului!
Evenimentul se desfășoară în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Festivalului Magia Crăciunului.
 
 
     2021. december 21-én, kedden, 17:00 órakor a nagykárolyi Városi Színházban a hagyományos évzáró Song 4 Xmas koncertre kerül sor, immár XVII. alkalommal. Fellépnek a Kastélylakók szólistái és hangszeresei, valamennyien a Nagykárolyi Művelődési Központ könnyűzenei tagozatának diákjai, valamint a Magic Dance tánccsoport. A diákokat felkészítette Szűcs József, a könnyűzenei tagozat vezető tanára, Bogáti-Bokor Ákos, a gitár szakkör vezető tanára és Raluca Păvăluc referens, a modern tánc szakkör vezetője. 
 
Nézők részvétele a terem maximális kapacitásának 50%-os betöltésével lehetséges.Az eseményen kötelező a jelenlegi járványügyi jogszabályok betartása, valamint az előadások teljes időtartama alatt kötelező a távolságtartás és az egészségügyi maszk viselése!
A koncertre a XIV. A karácsony varázsa elnevezésű fesztivál keretén belül kerül sor.