Spectacol de cabaret cabaret Cintányéros cudar világ

Spectacol de cabaret cabaret Cintányéros cudar világ

Publicat pe: 2017-01-27 10:18:53
   Vineri, 3 februarie 2017, de la ora 19:00 va avea loc la Teatrul Municipal din Carei cabaretul Cintányéros cudar világ al Teatrului MM Pódium din Oradea. Prețul biletelor este 20 lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi și pensionari. Biletele se găsesc la biroul Centrului Cultural Carei. ACEST SPECTACOL NU ESTE INCLUS ÎN ABONAMENT. 
 
 
    2017. február 3-án, pénteken 19:00 órától a nagyváradi MM Pódium Színház Cintányéros cudar világ című kabaréját mutatja be a nagykárolyi Városi Színházban. Jegyek kaphatók a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában 20 lejes áron felnőtteknek és 15 lejes áron diákoknak és nyugdíjasoknak. NEM BÉRLETES ELŐADÁS!
 
    Meleg Attila rendező így nyilatkozik az előadásról:
 
„A Cintányéros cudar világ című előadásunk a klasszikus magyar kabaré kezdeteivel foglalkozik. Alcímként a Kabaré 30-at is használjuk, ugyanis a műsor a magyar kabaré első harminc évével foglalkozik. Az orfeumok lassan eltűntek, helyükbe lépett az 1910-es években a kabaré. Emléket állítunk Nagy Endrének, aki a magyar kabaré kitalálója, szerkesztője, konferansziéja volt, de játszunk Tomcsa Sándor, Nóti Károly, Rejtő Jenő jeleneteket is. A szerzők örökérvényű témákat dolgoznak fel, ezért a szórakozás biztosra vehető. A jeleneteket olyan közismert operettek, slágerek, kuplék kötik össze, amelyek szintén garantálják a könnyed kikapcsolódást. Azt kérem a nézőktől, hogy dőljenek kényelmesen hátra a székükben és hagyják magukat elvarázsolni.”