Spectacol festiv de Ziua Națională a României

Spectacol festiv de Ziua Națională a României

Publicat pe: 2021-11-25 16:03:35
Miercuri, 1 Decembrie 2021, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc, cu ocazia Zilei Naționale a României spectacolul festiv Noi suntem români. În cadrul evenimentului vor evolua Ansamblul vocal-instrumental Ceatăra de la Clubul Copiilor Carei, grupa de dansatori adulți din Carei și Satu Mare, Ansamblul Vasile Lucaciu din Lucăceni, Ansamblul Ceatăra al Centrului Cultural Carei, iar invitată specială va fi interpreta Ana Holdiș Pop.
    Deși evenimentul se vrea a fi o sărbătoare a tuturor românilor, restricțiile de sănătate publică în vigoare, în această perioadă impun organizarea evenimentului la 30 % din capacitatea sălii, adică 100 de locuri. Accesul în incintă este permis doar pe baza certificatului digital COVID 19, care va fi scanat la intrare! Deținătorii de certificat verde, care doresc să participe la eveniment sunt așteptați la biroul Centrului Cultural Carei (în zilele lucrătoare, orele 9-17) pentru a intra în posesia unor bilete gratuite, în limita locurilor disponibile. Intrarea se va face în ordinea sosirii! Purtarea măștii și păstrarea distanței sunt obligatorii. Informații la telefon: 0261.865.006.
    Pentru toți cei care nu vor putea participa, precum și pentru cei care doresc să revadă, înregistrarea video a evenimentului va fi disponibilă pe canalul Youtube, începând cu 2 decembrie 2021. Linkul de acces va fi comunicată pe pagina Facebook a organizatorului: Centrul Cultural Carei - Nagykárolyi Művelődési Központ.
 
 
 
 
 
 
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!