Spectacole reprogramate și activități suspendate
Publicat pe: 2020-03-16 16:25:06
  Primăria Carei extinde perioada în care nu va aviza organizarea de evenimente publice în spații închise și deschise cu încă o săptămână. Pe fondul măsurilor adoptate la nivel național împotriva coronavirusului, Primăria Carei anunțase în mod public că nu va aviza organizarea de evenimente publice în spații închise și deschise în perioada 10 - 22 martie 2020. Perioada va fi extinsă până în data de 31 martie.
”Conformându-ne măsurilor dispuse pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, nu vom organiza și nici nu vom acorda avize pentru evenimente publice până la sfârșitul lunii martie, indiferent că se dorește organizarea lor în spații închise sau deschise”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.
De asemenea, vor fi reprogramate sau anulate evenimentele culturale care urmau să se desfășoare până la sfârșitul lunii martie în Sala Teatrului, Sala Deák Endre, Biblioteca Municipală și Castelul Károlyi din Carei. Totodată, Centrul Cultural Carei își suspendă activitatea (cursuri, cercuri) până în data de 31 martie 2020.
 
HU
 
A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal intézményének vezetőinek döntése értelmében, egy héttel meghosszabbítják azt a rendeletet, amely a nagykárolyi rendezvények beszüntetésére vonatkozik. A koronavírus terejedésével szembeni küzdelem okán meghozott rendelet értelmében, a nagykárolyi önkormányzat nem engedélyez semmiféle nyílt- vagy zárt térben tervezett rendezvényt egészen március 31-ig.
„Március végéig nem engedélyezünk semmiféle kulturális, vagy sportrendezvényt Nagykárolyban, így azokat is el kell halasztani, melyek március hónapra, a Nagykárolyi Városi Színházba, a Deák Endre-terembe, a Nagykárolyi Városi Könyvtárba, a Károlyi-kastélyba lettek volna szervezve. A Nagykárolyi Művelődési Központ is felfüggeszti szakköreit, ennek a hónapnak a végéig”- mondta Kovács Jenő polgármester.