A dzsungel könyve

A dzsungel könyve

Publicat pe: 2018-05-24 14:35:12

În data de 17 și 18 mai 2018 va avea loc ultimul spectacol din abonamentul Trupei Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare, Cartea junglei, regizat de Nagy Regina,adaptat după povestirile lui Rudyard Kipling.
Programul spectacolelor:
- joi, 17 mai 2018, ora 19.00 abonamentul Nádai István 
- vineri, 18 mai 2018 , ora  19.00 abonamentul Bródy István

Pentru locurile rămase libere se pot achiziţiona bilete de la biroul Centrului Cultural Carei.

HU 


Az idei évad utolsó bérletes előadásaként a Dés- Geszti- Békés szerzőhármas A dzsungel könyve című musicaljét viszi színre a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának művészeivel Nagy Regina rendező a nagykárolyi Városi Színházban, Rudyard Kipling azonos című regénye alapján.
Műsorterv:
-2018. május 17.,csütörtök, 19 óra Nádai István bérlet
-2018. május 18.,péntek, 19 óra Bródy István bérlet
A fennmaradt helyekre jegyek válthatók elővételben a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában.Nagy Regina rendező az előadásban az állatok világának pontos törvényeit szeretné bemutatni, illetve azt, hogy az őserdő lakói milyen hűen ragaszkodnak a szabályokhoz, valamint az emberek világának kétszínűségét is ki kívánta emelni. „Nagyon szeretem ezt a darabot, hiszen nagyszerű a zenéje, a dalszövegei zseniálisak és a dramaturgiája megismételhetetlen. Nagyon szépen kirajzolódik benne az állatok és az emberek világa közötti óriási különbség. Feloldásképpen pedig maximálisan azonosulni tudok a Békés Pál által felkínált lehetőséggel, tudniillik azzal, hogy a család stabilitása minden helyzetben megnyugvást és biztonságot teremthet” – véli az előadás rendezője.