Baroneasa Lili- Lili bárónő

Baroneasa Lili- Lili bárónő

Publicat pe: 2024-01-11 12:48:23
Vineri, 2 februarie 2024, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc spectacolul de operetă Baroneasa Lili, susținut de Teatrul Artiștilor din Budapesta. Biletele se pot achiziționa de la biroul Centrului Cultural Carei, prețul fiind de 70 lei la parter, respectiv 60 lei la balcon.
 
Pénteken, 2024. február 2-án, 19:00 órai kezdettel a Pesti Művész Színház bemutatja Huszka Jenő-Martos Ferenc: Lili bárónő című operettjét a Nagykárolyi Városi Színházban. Jegyek elővételben vásárolhatók a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában, jegyárak: 70 lej  földszinten, illetve 60 lej emeleten.
 
Gróf Illésházy László eladja adósságát, vagyis ősi birtokát az iparos, bárói címét pénzért szerzett Malomszeginek, aki lányával, Lilivel, illetve annak vőlegényjelöltjével, Frédivel költözik a házba. Éppen akkor, amikor a gróf távozóban van a kastélyból. Malomszegi inasnak hiszi őt, s felfogadja komornyiknak. Így két legyet üt egy csapásra: egyrészt megtetszik neki Lili, másrészt a saját birtokán maradhat. Olyan ismert slágerekkel fűszerezzük ezt a kedves történetet, mint: Az egy kis cigaretta, a Tündérkirálynő, légy a párom, vagy a Gyere ,csókolj meg tubicám.