Concertul Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare la Castelul Károlyi

Concertul Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare la Castelul Károlyi

Publicat pe: 2018-05-11 12:03:10
În data de 14 mai 2018, ora 19, la Castelul Károlyi din Carei, Sala Cavalerilor, va avea loc concertul extraordinar al Orchestrei de Cameră Franz Liszt din Budapesta, in memoriam Ștefan Ruha, conducerea artistică este realizat de Tfirst Péter, solistul serii va fi dr. Fátyol Rudolf- vioară.
Este al concertul nr. 5 din abonament, pentru locurile rămase libere se pot achiziționa bilete cu 21 lei de la biroul Centrului Cultural Carei.
 
În atenţia publicului!
Între părţile muzicale NU se aplaudă; regula de bază când se poate aplauda: dirijorul se întoarce înspre public!
 
 
 
2018. május 14-én, hétfőn, 19 órakor a budapesti Liszt Ferenc Kamarazenekar rendkívüli  hangversenye lesz a nagykárolyi Károlyi kastély Lovagtermében, Ruha István emlékére,  művészeti vezető Tfirst Péter, az est szólistája dr, Fátyol Rudolf hegedűművész.
Ez lesz a bérlet ötödik koncertje, a fennmaradt helyekre jegyek válthatók elővételben 21 lejes áron a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában.
 
Kedves közönségünket megkérjük, hogy zenei tételek között NE tapsoljanak!!! A tapsnak akkor van helye, ha a karmester a közönség felé fordulva jelzi, hogy vége van egy tételnek!