Ziua Junior

Ziua Junior

Publicat pe: 2019-07-26 13:06:43

Ziua „JUNIOR” - 29 iulie 2019, luni

Parcul Castelului Károlyi

 

Luni, 29 iulie 2019, de la ora 17.00, în Parcul Dendrologic Carei, debutează cea de-a treia ediție a Festivalului CAREIFEST cu Ziua „JUNIOR”, un eveniment aflat la a doua ediție, dedicat în exclusivitate copiilor.

 

Programul va cuprinde o serie de manifestări culturale, artistice și educative și se va desfășura între orele 17.00 – 21.00: jocuri interactive, tobogan mare, bouncer gonflabil, modelaj de plastilină, puzzle, modelaj de baloane, ateliere de brățări, desene și amprente, jocuri de construcție, pictură pe față, baloane uriașe de săpun, personaje Mickey și Minnie Mouse, origami, lectură de povești, spectacole pentru copii.

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Carei.

 

Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va fi anulat!

 

Orele de începere trecute în program au caracter informativ!

 

 

HU

 

Ifjúsági Nap – 2019. július 29., hétfő

helyszín, a Károlyi-kastély parkja

 

A programok 17 órától, a Károlyi-kastély parkjában kezdődnek. A harmadik alkalommal lebonyolításra kerülő Carei Fest nyitórendezvénye ez a gyerekprogramokkal átszőtt nap, mely során számtalan érdekes programmal készülnek a szervezők.

 

Július 29-én, a 17-21. óra közötti időszakban interaktív programmal, óriáscsúszdával, ugrálóvárral, gyurmázással, lufihajtogatással, karkötő-készítő műhellyel, rajzműhellyel, építőjátékokkal, arcfestéssel, óriásbuborékkal, Mickey és Minnie Mouse-al, origamival, gyerek előadásokal, mesesarokkal, várják a gyerekeket.

 

 

A rendezvénysorozat programjai a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és Nagykároly Helyi Tanácsának a támogatásával valósulnak meg.

 

A szervezők fenntartják a programváltoztatás jogát. Kedvezőtlen időjárás esetén, a meghirdetett programok elmaradnak. Az események kezdési időpontja tájékoztató jellegű!