Mi hülyeség, mi nem az?!

Mi hülyeség, mi nem az?!

Publicat pe: 2018-04-20 11:05:58
  RO
Joi, 19 aprilie 2018, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc spectacolul muzical al umoristului Laár András din Ungaria. Prețul biletului este de 20 lei și se poate achiziționa de la biroul Centrului Cultural Carei.
 
 
HU
    2018. április 19-én, csütörtökön, 19 órától Laár András humorista Mi hülyeség, mi nem az?! című zenés önálló estje látható a nagykárolyi Városi Színházban. Jegyek elővételben válthatók 20 lejes áron a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában.
 
Laár Andrást legtöbben a Lart pour lart Társulat Besenyő Pista bácsijaként ismerik. Abszurd karaktereivel a társulat estjei mellett saját, önálló előadásain is találkozhatunk. „Mi hülyeség, mi nem az?!” című estjében új eszmefuttatások hallhatók Besenyőtől, új versek a Költőtől, bájos mesék a kedves és jóságos Edebede bácsitól, és mindezek mellett néha előbukkan a művész filozofikus énje is, aki humorral átitatott, ám valójában komoly gondolatait osztja meg a publikummal. És persze az sem meglepő, ha néhány KFT-sláger is „megelevenedik” majd az est folyamán!