Pisica Verde

Pisica Verde

Publicat pe: 2018-01-26 13:27:17

Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul cercului de teatru amator în limba română de la Centrul Cultural al Municipiului Carei vă invită vineri, 2 februarie 2018, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei, la o nouă reprezentație a spectacolului de teatru „Pisica Verde”, de Elise Wilk.

Spectacolul surprinde povestea a șase liceeni care, într-o seară de sâmbătă, în timp ce se distrează într-un club dintr-un oraș de provincie, ajung să fie martorii unei întâmplări ce îi va marca pentru totdeauna. Vă invităm și pe dumneavoastră să deslușiți alături de noi misterul pisicii verzi, care ne bântuie pe mulți dintre noi, cu sau fără voia noastră.

Distribuția: Diana Zaharie, Raul Ludescher, Casilda Matioca, Adrian Sabău, Alexandra Crăciun, Adrian Ștefănuți. Coordonator: Adrian Ștefănuți.

 

Spectacolul a avut premiera în luna mai a anului trecut și, la câteva zile după, a obținut o serie de premii la prima ediție a Festivalului de teatru pentru liceeni „Actori pentru o zi”, desfășurat în localitatea Tinca, județul Bihor. Față de premieră, trupa M.E.E.M. vine, de această dată, cu două modificări în distribuție.

Intrarea la eveniment este liberă. Spectacolul se va desfășura cu publicul pe scenă. Numărul de locuri este limitat, din acest motiv îi rugăm pe toți cei interesați să-și rezerve telefonic locul. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0261.865.006. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 15 ani!