Concurs de fotografii haioase cu ocazia zilei de 1 Aprilie - Ziua Păcălelilor

Concurs de fotografii haioase cu ocazia zilei de 1 Aprilie - Ziua Păcălelilor

Publicat pe: 2016-03-22 11:15:51
Hai să râdem!
Fotoclubul Vasile Vénig László și Direcția de Cultură Carei anunță organizarea unui concurs de poze haioase, cu ocazia zilei de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor.
Cine poate participa? Oricine care a trecut prin Carei sau locuiește aici. Pozele haioase pot fi trimise pe adresa de mail bikfalvizsolt@gmail.com, în orice format (totuși să nu fie prea mari). Pozele pot fi alb-negru sau color. Vă rugăm să trimiteți doar poze făcute de dumneavoastră. Este permisă prelucrarea digitală a imaginilor, în unele situații fiind de-a dreptul obligatorie. Adică e permisă"photoshoparea". Vă rugăm să denumiți pozele sau să le însoțiți cu explicații. De asemenea, vă rugăm să specificați în email numele și numărul dumneavoastră de telefon. Juriul nu va premia calitatea pozei ci ansamblul format din expresivitatea pozei și titlul, respectiv explicația care o însoțește.
Autorii celor mai haioase poze vor fi premiați de către Direcția de Cultură Carei. Premiile vor consta în cărți.
 
 
 
Nevessünk egy jót!
Ki gondolta volna, hogy a mindennapok nem mindig viccesek. Néha még az is elÅ‘fordul, hogy nem vesszük észre a bennük rejlÅ‘ humort.
A nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub és a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság vicces fotók versenyét hirdeti meg. Teszi ezt a bolondozás napja, április 1-je tiszteletére.
Kik vehetnek részt a versenyen? Bárki, aki járt már Nagykárolyban, vagy itt él. A vicces képeket a salon.vvl@gmail.com e-mail-címre lehet elküldeni. Bármilyen méretben (azért túl nagyok ne legyenek). A képalkotások lehetnek színesek vagy fekete-fehérek (monokrómok). Kérjük, hogy kizárólag olyan fotóval, fotókkal nevezzen, amelyeket Ön készített. A képek digitális manipulációja megengedett (adott esetben egyenesen kötelezÅ‘). Azaz szabad „photoshopolni”. Kérjük, hogy a fotónak adjon nevet, vagy lássa el képszöveggel. Annak érdekében, hogy tájékoztathassuk, tüntesse fel a nevét, a telefonszámát is a pályázó e-mailben. A zsűri nem a fotó minÅ‘ségét díjazza, hanem a fotó és a cím (avagy képszöveg) együttes hatását, mondanivalóját.
 
Humorra fel! A legjobb képek alkotóját könyvcsomaggal díjazza a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság.