Concursului de desene și grafică cu tema „simboluri și motive din creația eminesciană”

Concursului de desene și grafică cu tema „simboluri și motive din creația eminesciană”

Publicat pe: 2019-01-28 12:09:56

            CONCURS DE DESENE ȘI GRAFICĂ

           

            Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a cincea ediţie a concursului de desene și grafică având ca temă: simboluri și motive din creația eminesciană.

            Concursul se desfășoară pe două  categorii: clasele V-VIII și clasele IX-XII.

            Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen), având trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa, numele profesorului coordonator și titlul lucrării.

Un elev poate participa în concurs cu o lucrare. Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.       

Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi (biroul 10), de luni până vineri între orele 10-15, până în data de 28 ianuarie 2019, ora 15.00. Desenele vor fi expuse în cadrul uneiexpoziții în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi  în perioada 1 – 11 februarie 2019.

Premierea elevilor va avea loc, luni, 11 februarie 2019, de la ora 15.00, la Castelul Károlyi. Premiile vor consta în cărți și diplome.

 

        Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861-481  sau la adresa de e-mail: castelul.karolyi@gmail.com. Persoană de contact: Melinda Avârvarei.