Pisica Verde

Pisica Verde

Publicat pe: 2017-05-31 11:32:46
 Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul cercului de teatru amator al Centrului Cultural al Municipiului Carei vă invită miercuri, 31 mai 2017, de la ora 19.00 la Teatrul Municipal Carei la premiera spectacolului de teatru „Pisica Verde”, de Elise Wilk.
    Spectacolul surprinde povestea a șase liceeni care, într-o seară de sâmbătă, în timp ce se distrează într-un club dintr-un orășel de provincie, ajung să fie martorii unei întâmplări ce îi va marca pentru totdeauna. Vă invităm și pe dumneavoastră să deslușiți alături de noi misterul pisicii verzi, care ne bântuie pe mulți dintre noi, cu sa fără voia noastră.
    Distribuția: Diana Zaharie, Darius Duțescu, Raul Ludescher, Casilda Matioca, Adrian Sabău, Daiana Dragoș. Coordonator: Adrian Ștefănuți.
    Intrarea la eveniment este liberă. Spectacolul se va desfășura cu publicul pe scenă. Numărul de locuri este limitat, din acest motiv îi rugăm pe toți cei interesați să-și rezerve telefonic locul. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0261.865.006. Vă mulțumim pentru înțelegere.
 
    Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 15 ani!